BIST8.654,39%-1,58
USD34.2482%0.03
EURO37,0696%0.04
ALTIN2.998,03%0.19
Gündem

Veteriner Maması Nedir, Ne İşe Yarar?

Kedi ve köpekler için beslenme oldukça önemli olduğu gibi, bazı durumlarda evcil hayvanlarınızın daha özel bir beslenmeye, veteriner maması olarak bilinen farklı formüllerdeki mamalara ihtiyaç duyduğunu da unutmamak gerekli.

Abone OlGoogle News
26 Haziran 2024 12:00

Özellikle belirli hastalıklara sahip olan kedi ve köpeklerde hem önleyici hem de tedavi edici olarak kullanılabilen veteriner mamaları, standart kedi ve köpek mamalarına göre pek çok açıdan farklı mamalar olarak ön plana çıkmaktadır.

Profpetmama ile Dostunuz İçin En İyisi Sizinle!

Profpetmama Veteriner Mamaları, geniş ürün yelpazesi ile kedi ve köpeklerinizin ihtiyaç duyduğu en iyi desteği sağlıyor. Kennels Favourite, Pro-vet ve Kis Kis gibi Avrupa’nın önde gelen mama markalarını hayvanseverler ile buluşturan Profpetmama, üriner sistem, eklem ve kalp sağlığı destekleyici, hipoalerjenik veteriner mamaları ve daha pek çok farklı mama çeşidi ile her zaman yanınızda!

 

Veteriner Mamalarının Özellikleri Nelerdir?

Veteriner mamaları, standart mamalara kıyasla hem daha hassas bir formüle hem de çok daha farklı bir üretim sürecine sahiptir. Veteriner mamaları, mutlaka yüksek kaliteli hammaddeler ile, tüm sürecin belirli kalite standartlarıyla sürdürülmesi gereken bir üretim sürecinden geçmektedir.

Veteriner mamalarının formülü farklıdır: Veteriner mamaları, kedi ve köpeklerinizin ihtiyacına bağlı olarak özel formüller içermektedir. Örneğin, sindirim ve böbrek sorunu yaşayan kedi ve köpekler için hidrolize protein, kilo kontrolü için kullanılan veteriner mamalarında dengeli kalori içeriği gibi pek çok farklılık bulunmaktadır.

Veteriner mamaları sertifikalı olmalıdır: Mamanın yüksek kaliteli bir üretim sürecinden geçmesi, dostunuzun sağlığı için kritik öneme sahiptir. NEN ISO 9001, IFS, GMP+ gibi sertifikalara sahip olan mamaların tercih edilmesi tavsiye edilmektedir.

Veteriner mamaları uzmanlar tarafından tasarlanır: Veteriner mamalarının üretiminde mutlaka veteriner hekimlerin rehberliğine ihtiyaç duyulmaktadır. Formüller, en iyi şekilde, bilimsel çalışmaların ışığında geliştirilir.

Uzmanlar tarafından geliştirilen ve özel bir içeriğe sahip olan mamaları https://profpetmama.com/ adresinden inceleyebilir, dostlarınızın pek çok konuda ihtiyaç duyduğu desteği sağlayarak, sağlıklarının korunmasına destek olabilirsiniz.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar