BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Ankara yine sele teslim! Yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı

Ankara'da öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Sağanak nedeniyle bazı metro girişleri ve alt geçitleri su bastı. Araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Abone OlGoogle News
08 Haziran 2024 16:30

Başkentte etkili olan gök gürültülü sağanak nedeniyle bazı metro girişleri ve alt geçitleri su bastı.

Kentte öğleden sonra başlayıp etkisini artıran sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar kapalı alanlara geçerek yağışın durmasını bekledi.

Özellikle Çankaya, Sincan ve Etimesgut'ta etkisini gösteren sağanak sebebiyle bazı metro girişleri ile alt geçitler suyla doldu.

Kentteki yağış dolayısıyla trafikteki araçlar da ilerlemekte güçlük çekti. Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu Mahallesi'nde de kısa süreli dolu etkili oldu.

ANKARA'DA GÖLE DÖNEN SOKAK ÇOCUKLARIN OYUN ALANI HALİNE GELDİ

Ankara'nın Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi'nde etkili sağanak ile adeta göle dönen sokaklar çocukların oyun alanı haline geldi.

Ankara'da dün etkili olan yağmurun ardından kısa süre içerisinde birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluşmasına sebep oldu. Yağışın etkisini arttırdığı bölgelerde işyeri ve evi su basan yollarda da araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Ankara'nın Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi'nde ise yağışın etkisi birçok cadde ve sokakta etkisini gösterdi. Etkili sağanak ile adeta göle dönen sokaklar çocukların oyun alanı haline geldi. Çocukların suyla dolmuş sokakta eğlendiği anlar ise vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar