BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Yardımcıoğlu: Hakkari Belediye Başkanı’na sert tepki!

Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü (BAAE) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, hükümetin ve hükümet güdümündeki devlete bağlı basın-yayın ve medya kuruluşlarının, terör örgütü PKK ve yeni siyasi ayağı olan partilere yaklaşımını istikrarsız bulduğunu ifade etti.

Abone OlGoogle News
07 Haziran 2024 20:18

Habur sınır kapısında PKK üniformalı teröristleri adeta törenle karşılayan dönemin Şırnak Valisi kimdi biliyor musunuz? Bugünkü İçişleri Bakanıdır.

Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı ekrana çıkarıp oy toplamaya çalışan devletin resmi televizyonu terörist başı Osman Öcalan’ın kanaat önderi olarak ekrana çıkarmıştı, hatırlar mısınız? Şimdi ise Belediye Başkanına terörist diyor aynı ajans ve aynı devlet kanalı. Bütün medyaya gümbür gümbür kayyum haberi servis ediyor!

Anadolu Ajansı açılım kepazeliğin revaçta olduğu günlerde kandile gidip, PKK bayrakları ve Apo posterleri altında PKK elebaşı Murat Karayılan’ın basın toplantısını canlı olarak ve siyasi otorite olarak naklen yayın yapmıştı. Şimdi ise Belediye Başkanına terörist demektedir.

Selahattin Demirtaş‘a ekrana çıkartıp bağlama çaldıran, türkü söyletenlere bakıyoruz, Belediye Başkanının ne kadar büyük bir terörist olduğunu filan anlatıyorlar. Türkü devam ederken meşru siyasi parti, türkü bitince terörist. İşlerine gelince PKK’yla Apo itiyle masaya oturuyorlar işlerine gelmiyorsa Belediye Başkanı terörist.

PKK’yla görüştüğümüzü iddia edenler şerefsizdir dedikten sonra, tabii görüşülüyor, Müsteşarımızı Oslo‘ya gönderen benim, İmralı‘ya gönderen benim diyen ile şimdi belediye başkanına PKK’lı diye (ki bu doğrudur) kayyum atayan aynı dünya liderimiz tabi ki.

Öcalan’ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz diyen, Öcalan’la direkt diyaloğumuz var diyen, Kandil’le de direkt görüşülmesini arzuluyorum diyen hangi partinin bakanlığını yaptı?

Sayın Öcalan demeyi, posterini taşımayı, PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık diye övünen kişi hangi Meclis’in başkanlığını yaptı?

PKK’ya katılan çocuklar benim canım ciğerim diyen hangi partinin milletvekili?

PKK seçime girsin Öcalan bir şanstır diyen hangi partinin milletvekiliydi?

Öcalan Türkiye’nin reel politiğini sağlıklı değerlendiriyor, yaklaşımı pozitif diyen, CHP tarafından şu anda milletvekili yapılan eski AK Parti adalet bakanı kim?

Abdullah Öcalan kadar ilkeli olun diye bize akıl öğreten AKP’nin bakan yardımcısı kim?

Türk yoktur, Türk diye bir ırk yoktur diyen, Öcalan geleceği çok iyi okuyor diyen AKP’nin genel başkan yardımcısı kim?

Öcalan demokrasiye katkı sağlıyor diyen, bağımsız Kürdistan için silah kullanabilirsiniz diyen AKP’nin milletvekili kim?

Öcalan’ın olayları okumak kabiliyeti var, tecrübesi var, düşünceli ve hassasiyet sahibi diyerek öven, Öcalan kendisi için hiçbir şey istemiyor diyen AKP’nin milletvekili kim?

PKK terör örgütü değildir, politik harekettir diyen Akp’nin milletvekili kim?

Öcalan nadir insanlardan biridir, çok prestijli, karizmatik, gerçekten çok iyi bir rehber, çok iyi bir liderdir diyen AKP’nin akil adamı kim?

Türk demeyelim, Türkiyeli diyelim. Türk bayrağı demeyelim, Türkiye bayrağı diyelim diyen AKP’nin akili kim?

Murat Karayılan‘ın yanına sırayla oturarak sırıta sırıta fotoğrafı çektiren, Murat Karayılan’ı saygılı kültürlü bir insan olarak topluma pazarlayanlar kim? Hangi medya topluluğu?

Bu soruların cevaplarını unutmamak gerek. Maalesef tarih tekerrürden ibaret.

Şimdi bu aynı kadro ne diyor, Belediye Başkanı terörist diyor…

Evet teröristtir tabi ki. Dün de teröristti, bugün de terörist ve yarın da teröristtir bunlar. Dün de söylemiştik, bugün de söylüyoruz ve yarın da söyleyeceğiz.

Şahsiyetli olmak esastır. Omurga insandaki en önemli organdır. Haysiyet her insanda ve özellikle her siyasetçide muhakkak bulunmalıdır.

Toplumun gözünün içine baka baka topluma ahmak muamelesi yaparak ne zaman böyle kayyum müsamereleri filan sahneye koysalar, bu yukarıda saydıklarımın hepsini unuttuğumuzu zannederek ne zaman böyle milli pozlarına bürünseler, PKK’yla masaya oturduklarını, Oslo pazarlıklarını, toplumu PKK’ya ikna etmek için akiller heyeti icat ettiklerini unuttuğumuzu zannederek, ne zaman böyle terörle mücadele kahramanı pozlarına bürünseler ne zaman bu ikiyüzlülükleri görsem benim aklıma hemen bu topraklar için toprağa düşmüşler ve o kahramanların çocukları gelir aklımıza.

Gözlüklü Özgür Özel isimli şahsın Kürdistancı operacının elini öpmesini de asla unutmuş değiliz. Dün ne kadar terörist varsa onun partisinin çatısında mecliste yer almıştı. Bunları unutmadık ve toplum da millet de unutmadı ve unutmayacak.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar