BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Seda Gören Bölük'ten Balcıoğlu'na tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Seda Gören Bölük, CHP’li Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun “Kadınlarımızı özgürleştireceğim” diyerek ortak kullanıma açtığı kadınlar plajını TBMM Genel Kurulu’nda eleştirdi. 

Abone OlGoogle News
06 Haziran 2024 13:09

Gören Bölük, “Kadınların kullanımına açılan plaj sayısı İstanbul Avrupa yakasında sadece 1 tanedir. Bunu tercih eden kadınlar esir değildir, bunu tercih etmişlerdir. "Kadınları özgürleştiriyorum." açıklamasıyla kadınların kullanımına kapatmak CHP zihniyetine özgü bir toplum mühendisliğidir, yaşam tarzına şiddetli bir müdahaledir” ifadelerini kullanarak CHP’li Balcıoğlu’nu eleştirdi. 

Gören Bölük’ün konuşmasının tamamında; ”Dün Silivri'de yaklaşık bir sene önce çok büyük bir taleple kadınların kullanımına özel açılmış bir plajın karma kullanıma geçmesine ilişkin bir karar alındı. Bu kararın "kadınları özgürleştirme" adı altında yaşam tarzına müdahale olduğunu düşünen ve bölge halkının sesini sahalarda dinleyen milletvekili olarak ifade etmek isterim ki kadınların kullanımına açılan plaj sayısı İstanbul Avrupa yakasında sadece 1 tanedir. Bunu tercih eden kadınlar esir değildir, bunu tercih etmişlerdir. Bu plajı "Kadınları özgürleştiriyorum." açıklamasıyla kadınların kullanımına kapatmak CHP zihniyetine özgü bir toplum mühendisliğidir, yaşam tarzına şiddetli bir müdahaledir. Bu ülkenin kadınları kendini ispatlamaya çalışan bir belediye başkanının vizyonsuz kararından bağımsız olarak özgürleşmek için günden güne çok başarılı mücadeleler vermiştir ve başarılı da olmuşlardır. Kadınları özgürleştirmek gayesi olan bir yerel yöneticinin yapması gereken kadın girişimcilerin önünü açmak ve ilçedeki kreş sayısını mahalle sayısıyla eşitlemek olmalıdır. O sebeple, bu vahim karardan acil olarak dönülmesi gerektiği çağrımızı buradan bir kez daha yineliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar