BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Kağıthaneli YKS öğrencileri millet kıraathanelerinde çalışıyor

Kâğıthane Belediyesi’nin millet kıraathaneleri, özellikle Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan gençlerin vazgeçilmez çalışma noktalarından birisi olmaya devam ediyor.

Abone OlGoogle News
28 Mayıs 2024 23:00

Kâğıthane Belediyesi’ne ait; Emniyetevleri Millet Kıraathanesi, Sultan Selim Millet Kıraathanesi, Hamidiye Millet Kıraathanesi, 100.Yıl Millet Kıraathanesi, Gençvadi Millet Kıraathanesi, öğrencilerin sınava hazırlık döneminde en büyük yardımcısı oluyor.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na sayılı günler kala sınava hazırlanan öğrenciler millet kıraathanelerini yoğun bir şekilde kullanıyor. Kâğıthane’deki millet kıraathaneleri öğrencilerin ve üniversite adaylarının sınava en iyi şekilde hazırlanmasına vesile oluyor.

Üniversite sınavına sayılı günler kala Millet Kıraathanelerinde yoğunluk olduğunu belirten Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “  YKS sınavına sayılı günler kala gençlerimiz açmış olduğumuz millet kıraathanelerinde sınava hazırlanıyorlar. Gençlerimize şimdiden gireceği sınavlarda başarılar diliyorum. Hayal ettikleri mesleklere kavuşmaları için her zaman desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar