BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

YRP İstanbul İl Başkanlığına yeni atama!

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığına vekaleten Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Nuri Özata'nın atanmasına karar verildi.

Abone OlGoogle News
11 Mayıs 2024 10:31

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Türkiye'nin üçüncü partisi olarak büyük bir başarı göstermişti. Partinin İstanbul İl Başkanlığına üst düzey bir atama gerçekleştirildi.

Partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alarak birçok başarıya imza atan ve teşkilatın tanınan isimlerinden Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesiyle İstanbul İl Başkanlığına vekaleten atandı.

Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Partimizin kuruluşundan bu yana Yeniden Refah Partisi'nde çeşitli kademelerde omuz omuza mücadele verdiğimiz dava arkadaşımız, Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Batı Karadeniz Bölge Başkanımız Sayın Nuri Özata; Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesi ile vekaleten İstanbul il Başkanımız olarak atanmıştır. Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. Teşkilatımıza hayırlı olsun.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar