BIST9.981,76%0,67
USD32.438%-0.22
EURO34,7894%0.04
ALTIN2.444,62%0.24
Gündem

HAYVAN VE İNSAN HAKLARININ GÖNÜLLÜ ELÇİSİ NUSRET TOPLAR

.

Abone OlGoogle News
16 Nisan 2024 15:52

"Dikkat Köpek Var" youtube dizisi ve filminde işlediği hayvan, kadın ve çocuğa şiddet temalarını ele alarak farkındalık çalışmalarına önem veren yapımcı, oyuncu ve iş insanı Nusret Toplar, hayvana şiddetin, tecavüz ve ölümlerin görüldüğü davaların peşinde,  hayvanseverleri yanına alarak mahkeme mahkeme dolaşıyor ve ceza almayan sanıkları takip ederek peşlerine düşüyor.

"Bugün minik dostlarımıza bunu yapan yarın çocuklarımıza ve ailemize neler yapmaz?"

Patili dostlarımızın işkence edilerek öldürüldüğü, tecavüze uğradığı, suçluların hakettiği cezaları almadığı ve caydırıcı sebeplerden ileri tarihlere atılan davaların bizzat peşinde olan Nusret Toplar, sosyal medyada yaptığı paylaşım ve canlı yayınlarla takipçilerine ve hayvansever dostlarına şunları söylüyor; 'Biz bütün canlıları ve doğayı sevip koruyan insanlar olmalıyız. Biz hayvanseverler çok inatçı bir kitle olarak minik dostlarımızın canını yakan, öldüren ve tecavüze yeltenen herkesin karşısındayız. Bugün bunu hayvanlara yapan yarın, çocuklarımıza, ailemize neler yapmaz? Ben özellikle onların peşine düştüm. Onları ifşa etmek, gerekirse her kapıyı çalarak gereken cezaları almaları adına bu yola baş koydum.' diyor. 

Biz bütün canlıların, mağdurların yanındayız.

Hayvan ve insan haklarının gönüllü elçisi olan Nusret Toplar, ayrıca mağdur olan herkesin yanında olduğunu belirterek şunları söyledi:

Ben her zaman mağdur ve desteğe ihtiyacı olan insanların ve hayvanların yanında olmayı kendime borç bildim. Hayatım boyunca böyle davranmayı kendime misyon edindim. Gerek ülkemizde yaşanan talihsiz deprem felaketlerinde vatandaşlarımızın, gerekse Gazze'de yaşayan çocuklarımız ve kardeşlerimizin hep yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar