BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Dubai'de düzenlenen fuara Altunkaya damgası

Altunkaya Şirketler Grubu, Dubai’de düzenlenen Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarına katıldı.

Abone OlGoogle News
20 Şubat 2024 13:30

Fuara Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’na katılan ihracatçıları yalnız bırakmadı. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadıoğlu Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz ve DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar Dubai'deki fuara katıldı.

 

VALİ ÇEBER’DEN ALTUNKAYA STANDINA ZİYARET

Firmaları ziyaret eden Vali Çeber, Altunakaya Holding yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya ile bir araya geldi. Altunkaya Şirketler Grubu standını ziyaret eden Vali Kemal Çeber, Altunkaya ile sohbet etti, fuara ilişkin istişarelerde bulundu.

 

ALTUNKAYA İLGİ ODAĞI OLDU

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, “Dünyanın birçok kıtasında gerçekleştirilen gıda fuarlarına katılım sağladık. Bu kez de Uluslararası Dubai Gulfood 2024 Gıda Fuarında yerimizi aldık. Fuarın ilk günü özellikle Ortadoğu, Afrika ve Uzakdoğu ülkelerinden gelen alım heyetlerinin ilgi odağı haline gelen standımızda yenilikçi ürünlerimizi de tanıtma şansı yakaladık. Diğer taraftan rakip ülkelerin sektörümüzle ilgili çalışmalarını da yakından izleme şansı yakaladık” şeklinde konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar