BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Milletvekili Ali Şahin’den Epstein tepkisi: Aşağılık bir komplo filmi ve oyunu sahnelenmekte

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, ABD'de patlak veren ve eski başkanlardan oyunculara kadar birçok ünlünün isminin karıştığı Epstein skandalı üzerinden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e aşağılık bir komplo filmi ve oyunu sahnelediğini belirtti.

Abone OlGoogle News
15 Ocak 2024 12:35

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, ABD'de patlak veren ve eski başkanlardan oyunculara kadar birçok ünlünün isminin karıştığı Epstein skandalı üzerinden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e aşağılık bir komplo filmi ve oyunu sahnelediğini belirtti.

Gastronominin başkenti Gaziantep’in tanıtımı için ABD’li bir oyuncuya gönderilen 1 tepsi baklavadan ürerinden Fatma Şahin için iğrenç Epstein senaryosu üretildiğini belirten Milletvekili Ali Şahin, Hollywood senaristlerine bile taş çıkartacak aşağılık bir komplo filmi ve oyunu sahnelendiğini ifade etti.

ŞAHİN: AŞAĞILIK BİR KOMPLO FİLMİ VE OYUNU SAHNELEMEKTE

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gazi şehrimizin gastronomi iddiasını ortaya koymak ve vizyonunu tanıtmak için ABD’li bir oyuncuya gönderilen 1 tepsi baklavadan bir yığın iğrenç Epstein senaryosu üretmek Hollywood senaristlerine bile taş çıkartacak aşağılık bir komplo filmi ve oyunu sahnelemektir.” İfadelerini kullandı.

ÇETİN: TAM ANLAMIYLA AHLAKSIZLIKTIR

Duruma sert tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Murat Çetin de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gastronomi kenti Gaziantep’imizin, iddialı yanını tanıtmak için ABD’li bir oyuncuya ikram amaçlı gönderilen bir tepsi baklava üzerinden bir yığın iğrenç Epstein senaryosu kurgulamak, üretmek kelimenin tam anlamıyla ahlaksızlıktır. Yalan dünyayı dolaşırken, Hakikat klavye şövalyeleri tarafından yargısız infaz ediliyor. Unutulmasın; Allah sabredenlerle beraberdir.” ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar