BIST9.079,97%3,10
USD32.3459%0.17
EURO35,1135%0.12
ALTIN2.310,17%1.43
Gündem

İstiklal Marşına hakaret eden LGBTİ'lere suç duyurusu

Boğaziçi LGBTİ sapıklarının, bağımısızlığımızın sembolü ve bütün bir milletin ortak değeri olan İstiklâl Marşı'na yaptıkları hakaret için hukuki süreci başlatan Kutsala Saygı Derneği (KUSAD) bu alçaklığın peşini bırakmayacak.

Abone OlGoogle News
18 Ekim 2019 15:54

Kendi "g*tsel sorunlarını" toplumun gözüne sokmak için belli aralıklarla bir araya gelerek, gerilerini ve gerileri ile ilgili "sorunları"(!) toplumun gözüne sokmaya çalışan, azgın, kudurmuş LGBTİ sapıkları, dün Boğaziçi Üniversitesi+ LGBTİ+Çalışmaları Kulübü adı altında, İstiklal Marşı'na alçakça hakaret ettiler!

Özellikle son günlerde, CHP'li belediyeler tarafından da reklam edilen bu iğrenç sapıkların İstiklâl Marşı'na hakaret etmeleri, dalga geçmeleri kamuoyunda ve sosyal medyada büyük tepki gördü... İstiklâl Marşı'nın kelimelerini, kendi "g*tsel sorunları"nı, kudurmuşluklarını ifade eden kelimelerle değiştiren LGBTİ sapıklarına,TGB'li gençler de tepki göstermişti.

Kutsala Saygı Derneği harekete geçti!


Kuruluş amacını, "Kutsal olan ve kutsal kabul edilen her türlü, dini, ahlâki ve milli inanç ve değerlerimize yönelik her türlü, yazılı, sözlü ve fiili saldırılara, bu saldırıları yayınlamak suretiyle alenileştiren kişi ve kuruluşlara karşı hukuki yoldan mücadele etmek" olarak açıklayan Kutsala Saygı Derneği, İstiklal Marşı'na yapılan aşağılık hakaret üzerine harekete geçti! 

KUSAD Başkanı Av. Mehmet Sarı, Milli Marşımıza yapılan bu aşağılık hakaret karşısında sessiz kalamayacaklarını belirterek, bugün, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu!

Yaptıkları suç duyurusu ile ilgili Nabız Haber'e açıklamalarda bulunan Kutsala Saygı Derneği Başkanı Av. Mehmet Sarı; "Özellikle Batı ülkeleri, Alman Vakıfları ve Soros gibi küreselci azgınlar tarafından fonlanan, desteklenen, yaygınlaştırılmaya çalışılan bu iğrençlik, sonunda en kutsal değerlerimizden biri olan İstiklâl Marşımıza iğrenç bir şekilde hakaret edecek kadar azgınlaştı" diye konuştu!

"Hesap verecekler!"

Dün "Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ+ Çalışmaları Kulübü, üniversitenin verdiği resmi e-posta hesabı ile yeni üyelerine gönderdiği 'Hoşgeldin' mesajında İstiklal Marşı’na hakaret etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde göre Boğaziçi Üniversitesi'ne bağlı LGBT+Çalışmaları Kulübü, yeni üyelerine bir "Hoşgeldin" maili attı. Tüm kulüp üyelerine ulaştırılması istenilen mailde, İstiklal Marşı'nın sözleri değiştirilerek LGBT propagandası yapıldığını" söyleyen Av. Mehmet Sarı, bu tür sapık oluşmların yasaklanması gerektiğini belirtti...

Kendi "g*tsel sorunlarını" toplumun gözüne sokmak için özellikle desteklenen bu azgın ve sapkın grubun, İstiklâl Marşımıza karşı yaptıkları bu hakaretin karşılıksız kalmayacağını, İstiklâl Marşı'na yapılan bu hakaretle ilgili olarak hukuki süreci başlattıklarını belirten Av. Mehmet Sarı; "Hukuk önünde mutlaka hesep verecekler!" diye konuştu!

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar