BIST9.716,77%-0,05
USD32.5588%0.07
EURO34,9372%-0.10
ALTIN2.443,68%0.31
Gündem

Marmaris’teki çocuk parkında korkunç an: Adam öldü

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, çocuk parkında bankta oturan Selim Keleş(50) beraber alkol içtiği arkadaşı B.V. tarafından bıçaklandı. Olay yerine gelen sivil polis tarafından kalp masajı ile hayata döndürülen Keleş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Abone OlGoogle News
04 Ağustos 2022 10:48

Olay, bugün saat 20.00 sıralarında Tepe Mahallesi 33 Sokak Köylü Pazarı Mevkii’ndeki çocuk parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selim Keleş (50), çocuk parkındaki bankta arkadaşı B.V. ile oturup alkol içerek sohbet ediyordu. Henüz bilinmeyen bir nedenle yanındaki arkadaşı B.V. cebinden çıkardığı bıçağı Keleş’in göğsüne saplayıp, olay yerinden yaya olarak kaçtı. Bıçak darbesiyle yere yığılan Keleş’i görenler 112 Acil Yardım ihbar hattını aradı. Kısa sürede motosikletli yunus timleri ve sivil asayiş ekipleri olay yerine geldi. Nefes alması zorlanan Keleş’in nabzının durduğunu fark eden sivil polis memuru kalp masajı yaparak B.V.’yi hayatta tuttu. Ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Selim Keleş yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, bıçaklama olayına karışarak kaçan madde ve alkol bağımlısı olduğu öğrenilen B.V. bulmak için görgü tanıkların verdiği eşkal ve çevredeki güvenlik kameralarından araştırma başlattı. Polis ekipleri şüpheli B.V.’yi olaydan kısa süre sonra yakaladı. Gözaltına alınan B.V. işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar