BIST9.722,09%0,80
USD32.5846%0.05
EURO34,9939%0.40
ALTIN2.421,52%-0.07
Gündem

KPSS soruşturmasında yeni gelişme

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen KPSS lisans oturumunda sorulan bazı soruların bir yayınevinin hazırladığı sorularla aynı olduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada polis ekiplerinin söz konusu yayınevinde yaptığı arama çalışması sona erdi. Aramalarda birçok materyale el konuldu.

Abone OlGoogle News
04 Ağustos 2022 09:20

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans oturumuna ilişkin iddialar konusunda bir yayınevine baskın yapan polis ekiplerinin araması sona erdi. Ekipler, yayınevine ait birçok dijital materyale ve soru kitapçığına el koydu.

 

DDK’nın suç duyurusu üzerine harekete geçildi

Devlet Denetleme Kurulu, 2022-KPSS lisans oturumuna ilişkin iddialar konusunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara’da bir yayınevinin merkez ofisi ve deposuna baskın gerçekleştirdi. Ekipler, baskın sırasında depoda detaylı incelemeler gerçekleştirdi.

Yayınevine ait bütün dijital materyallere el konuldu

İncelemelerde yayınevine ait bütün dijital materyallere el konulurken çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Yayınevinin Kızılay’da gerçekleştirilen arama çalışmalarında ise yayınevine ait dijital materyaller incelendikten sonra el konuldu.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar