BIST9.079,97%3,10
USD32.3459%0.17
EURO35,0876%0.05
ALTIN2.310,70%1.46
Gündem

Eski nişanlısını öldüren kadın: Yeni gelişme yaşandı

Tokat’ta eski nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız'ı (27) tabanca ile vurarak öldüren ve kız arkadaşı E.D.’yi (26) yaralayan Fatma G. (24) ifade işlemlerinin ardından Tokat Adliyesine sevk edildi. Adliye girişinde basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Abone OlGoogle News
03 Ağustos 2022 14:28

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Olayın zanlısı genç kadının polis merkezinde susma hakkını kullandığı ifade vermediği kaydedildi. Olayda kullanılan silahı ise cinayet zanlısının bir arkadaşından gizlice temin ettiği bilgisine ulaşıldı. Genç kadın adliyeye çıkartıldığı dakikalarda ise eski nişanlısı tarafından vurularak öldürülen Ahmet Batuhan Yıldız (27) son yolculuğuna uğurlandı. Alipaşa Caminde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldız'ın cenazesi Erenler Mezarlığında toprağa verildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, kent merkezi Çeçenistan Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatma G. eski nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız (27) ile arkadaşı E.D.’ye (26) tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yıldız ile arkadaşı E.D. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Batuhan Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Yaralanan kadın hastanede tedavisi devam ediyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar