BIST9.137,62%0,63
USD32.3693%0.08
EURO34,9722%-0.13
ALTIN2.325,28%0.21
Gündem

Elif Güneş cinayeti: Yeni gelişme yaşandı

Kadıköy'de konuşmak için aracına bindirdiği eski sevgilisi Elif Güneş'i silahla vurarak öldüren zanlı K.G., adliyeye sevk edildi.

Abone OlGoogle News
29 Temmuz 2022 16:12

23 Temmuz'da Kadıköy'de yaşanan olayda zanlı K.G. eski sevgilisi Elif Güneş'i (30) konuşma bahanesiyle aracına bindirmiş, silahla yaraladığı genç kadını Üsküdar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bırakarak kaçmıştı. Elif Güneş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken zanlı K.G. ise kayıplara karışmıştı.

Olayı inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı K.G.'nın saklanabileceği adresleri tek tek takibe aldı. K.G. adreslerden birine geldiğinde polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Emniyette ifade veren K.G., Elif Güneş ile 10 yıldır birlikte olduğunu anlatarak, olay günü Güneş'in arkadaşları ile oturduğu kafeye gittiğini ve yalnız konuşmak için arkadaşının aracını alarak trafiğe çıktıklarını söyledi. Trafikteyken Güneş'in arabadan atlamak istediğini iddia eden zanlı, korkutmak için yanında bulunan silahı çıkardığını, bu sırada tabancanın kazara ateş alarak Güneş'in vurulduğunu öne sürdü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen K.G, gazetecilerin neden vurdunuz sorusuna ise "İnsan sevdiğini öldürür mü? Ben katil değilim, yanlışlıkta vuruldu" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar