BIST9.645,02%-0,50
USD32.5672%0.14
EURO34,7076%0.19
ALTIN2.410,14%-0.93
Gündem

Evde kilitli bulunmuştu! Cem Muhammet’ten sevindiren haber

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da bir çöp evde kilitli oda içerisinde bulunduktan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Cem Muhammet'in sağlık durumuna ilişkin sevindiren gelişme yaşandı.

Abone OlGoogle News
29 Temmuz 2022 15:44

Bursa’da bir çöp evde öz teyzesi tarafından kilitli oda içerisinde alıkonulan Cem Muhammet, bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Cem Muhammet yarım kilo aldı, kan değerleri düzeldi.

“Tek başına kısa süreli mesafeler de olsa yürümeye başladı”

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, 5 gündür tedavi gören Cem Muhammet'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Çete, “Yakın bir takiple psikiyatrik tedavisi de devam ediyor. Buraya geldiğinde tekerlekli sandalyedeydi. Kan elektroidlerinde bozukluklar vardı. Ciddi kas kaybı vardı. Onlarla ilgili olumlu yönlerde düzelmeler var. Şu anda elektroid bozukluğu yok, kan değerlerinin hepsi düzeldi. Yatışından beri toplam 500 gram kadar kilo alımı var. Artık desteksiz olarak tek başına kısa süreli mesafeler de olsa yürümeye başladı. Bunlar oldukça olumlu gelişmeler. Hem fiziksel hem biyokimyasal metabolik açıdan hem de psikolojik açıdan takip ve tedavisi devam ediyor. Şu an her şey yolunda gidiyor.” dedi.

“Geldiğinde ciddi sorunlar vardı”

Yıldıray Çete, “Elektroidler dediğimiz aslında sodyum, fosfat, kalsiyum gibi mineraller. Beslenme bozukluğu olan çocuklarda bu elektroid anormallikleri sık görüyoruz. Geldiğinde hem fosfatında hem de kalsiyumunda ciddi sorunlar vardı. Bunlar hepsi normal düzeye ulaştı.” diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar