BIST9.708,98%0,66
USD32.5155%-0.12
EURO34,7832%-0.23
ALTIN2.422,87%-0.30
Gündem

Tokat bu sokak köpeğini konuşuyor: Tam 45 dakika bekledi

Tokat’ta sokak köpeği başkası tarafından verilen ekmeği yemedi, 45 dakika iş yeri sahibinin gelmesini bekledi.

Abone OlGoogle News
23 Temmuz 2022 13:43

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde bir marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenleri duygulandırdı. Kayalık mahallesinde bulunan bir markete fırıncı sabah saatlerinde kasalarla ekmek bıraktı. Yanına gelen köpeğe ekmek veren işçi aracına binerek uzaklaştı. Köpek ise ağzı ile aldığı ekmeği kaldırıma bırakarak başında beklemeye başladı. Yaklaşık 45 dakika sonra iş yerini açmaya giden Ayhan Akın yerden ekmeği alarak köpeğe verdi. Market sahibinin verdiği ekmeği ağzı ile alan köpek yolun karşısında bulunan yuvasına gitti.

GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEYEN İŞ YERİ SAHİBİ DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Maya isimli sokak köpeğine mahalleli olarak sahip çıktıklarını ifade eden Akın, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri izlediğinde duygusal anlar yaşadığını söyledi. Akın, fırıncı tarafından verilen ekmeği alan köpeğin 45 dakika kedisini beklediğini belirterek, “Ekmeğe dokunmadan burada benim gelmemi beklemiş. Bu da beni açıkçası duygulandırdı. Çok duygulandım. Yaklaşık 2 seneden beri ben bu hayvana her sabah yiyecek veriyoruz. Bize alıştı poğaça, ekmek veriyoruz. Benim işe gelme saatimi özellikle bildiği için dükkanın önünde her zaman beklerdi. Bir tane alır giderdi. Bu sabah da ekmeği öyle yememesindeki amacı anlayamadım. Ama bana olan saygısından mı? Onu bilmiyorum” dedi.

Seda Akın ise sokak köpeğinin her sabah iş yerine girmeden kendisine yiyecek verilmesini beklediğini belirterek, “Hiçbir şekilde dükkanda ekmeğimize dokunmuyor ve iş yerine girmiyor. Merdivenleri bile çıkmıyor. Sadece biz ekmeği verdiğimiz zaman ayağını koyuyor ve alıyor gidiyor. Bu herhalde sevgiden dolayı, hayvan sevgisi dedikleri bu olsa gerek” diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar