BIST9.943,46%2,33
USD32.4451%-0.28
EURO34,7827%-0.54
ALTIN2.442,39%0.25
Gündem

‘Yerli Nazi’ Ümit Özdağ’ın konvoyu durduruldu: O ilimize girişi yasaklandı! “Bugün yediğin hurmalar…”

Irkçı söylemleriyle ön plana çıkan ve sosyal medya üzerinde ‘Yerli Nazi’ olarak anılan Ümit Özdağ toplantıya katılmak için gittiği Hatay’da daha öncesinde yaptığı “Hatay sınırına mayın döşeyeceğiz” açıklaması ardından valilikten gelen karar ile şehre alınmayıp Jandarma tarafından kışkışlanınca kudurduğu anlar kameraya yansıdı.

Abone OlGoogle News
27 Haziran 2022 11:39

Irkçı ve faşist söylemleriyle gündeme gelerek sosyal medya üzerinde ‘Yerli Nazi’ şeklinde anılan Ümit Özdağ yaptığı açıklamaların bedelini ödüyor.

Son yaptığı ırkçılık örneği olan “Hatay sınırına mayın döşeyeceğiz” açıklaması ardından Özdağ’ın bir dizi toplantıya katılmak için Suriye sınırındaki Hatay'ın Reyhanlı ilçesine girişine izin verilmedi, konvoyu durduruldu.

"BUGÜN YEDİĞİN HURMALAR…"

Valiliğin kentteki etkinlikleri 1 hafta süreyle iptal etmesiyle girişine izin verilmediği bildirilen Özdağ, Hatay sınırına mayın döşeyeceğiz açıklaması nedeniyle kente alınmadığını söyledi.

Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan bu habere bir vatandaşın “Bugün yediğin hurmalar…” şeklinde yaptığı yorum kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA ÜZERİNE MUM DİKTİ: REZİLLİK KAÇINILMAZ OLDU

Özdağ, burada yaptığı açıklamada, bölgede partililerle bekleyeceklerini, Hatay'a girmeden dönmeyeceklerini söyleyerek rezilliğine mum dikmiş oldu.

 “Hatay sınırına mayın döşeyeceğiz” açıklaması nedeniyle kente alınmadığını savunan Özdağ “Türkiye'deki tüm Zafer Partilileri Hatay'a bekliyorum” dedi.

Jandarma yetkilileri, Hatay Valiliği’nin kararını Ümit Özdağ'a yazılı olarak sundu. Jandarma, valiliğin 1 hafta süreyle tüm etkinlikleri iptal etmesi nedeniyle Özdağ ile beraberindekilerin kente girişine izin verilmeyeceğini bildirdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar