BIST10.336,50%0,68
USD32.267%0.01
EURO34,6844%-0.08
ALTIN2.398,23%-0.09
Gündem

CHP’nin karanlığındaki çapsız gazete BirGün’den büyük skandal! Mahmut Ustaosmanoğlu daha defnedilmeden saldırıya geçtiler

CHP’nin foseptik çukurunda ve yalan dolu tarihinde kaybolmuş BirGün gazetesi büyük skandala adını yazdırdı… Mahmut efendinin arkasından mide bulandıran habere imzasını atan CHP zihniyetine bürünmüş sözde gazeteye tepkiler yağmur gibi yağıyor.

Abone OlGoogle News
24 Haziran 2022 13:13

Müslüman halkın gücünden ve varlığından bihaber olup İslam’ın yayılmasını hazmedemeyen CHP’nin ayakçılığını yapan sözde gazete BirGün büyük skandala adını altın harflerle yazdırdı.

Türkiye’de asr-ı saadet kisvesini yaşatan İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun dostuna kavuşmasının ardından mide bulandıran bir habere imza atan BirGün, patronlarının yıllardır yaptığı gibi Müslümanları karalamaya kalkıştı.

FETÖ izi kokan bazı cinayetleri hatırlatan BirGün, Hızır Ali Hoca efendi ve Bayram Ali Öztürk hoca efendi gibi alimlerin öldürüldüğü olayları cemaate yıkmaya kalkıştı.

SÖZDE GAZETEYE TEPKİ YAĞIYOR

Mahmut efendi hazretlerini alenen hedef alarak kansızlık örneği sergileyen gazete, “Cemaatçinin şaibelerle dolu hayatı” başlığını kullandı.

Yaptıkları bu rezil durum sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılınca sözde gazeteye tepkiler yağmur oldu yağdı.

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar