BIST9.473,85%-0,53
USD32.6017%0.22
EURO34,8235%0.40
ALTIN2.493,45%0.36
Gündem

“Bülent Ersoy mezara dik mi girecek?” 3 kişilik yere tek gömüleceğini ifade eden Ersoy’un mezarı hakkında olay açıklama geldi: Diyanet bu duruma ne diyecek?

Geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonu ile birçok sapkına ön ayak olan karşı mahallenin sözde divası Bülent Ersoy’un menajeri Fevzi Siverek Al sana Haber'e canlı bağlandıktan sonra, Ersoy’a şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını bildirerek tepkilerin hedefi oldu.

Abone OlGoogle News
21 Haziran 2022 16:40

Babasının cenazesinde, mezar başındaki diyaloğu ile gündeme gelen Bülent Ersoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan mezar yeri istediğini açıklamıştı…

Cinsiyetini değiştirerek Türkiye’de birçok ahlaksızlığın ve pisliğin ön ayağı olan sözde diva Bülent Ersoy’un menajeri yaptığı tuhaf açıklama ile tepkilerin hedefi oldu.

“Mezarın maliyeti 1.5 milyon TL’yi bulacak”

“Ben standart mezara sığmam” sözleriyle egosunu tavan seviyeye çıkaran malum kesimin sözde divası Bülent Ersoy’un menajeri Fevzi Siverek’in yaptığı açıklamaya göre, Ersoy’a şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını ve bu mezarın maliyetinin 1.5 milyon TL’yi aşacağını ifade etti.

İşte tepkilerin odağı olan Ersoy’un menajeri Siverek’in yaptığı açıklamanın tamamı:

"Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarlamışım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah gecinden versin tabii kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce hakkın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy'u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır."

Mezarın maliyeti hakkında da konuşan Siverek, “Bir bütçe ayırdık evet. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1,5 milyon TL tutar” dedi.

Ersoy'a yapılan mezarın 10 metre derinlikte olacağı da öğrenildi.

Sosyal medya üzerinde kısa süre içerisinde yayılan bu skandala vatandaşlar tepkisini dile getirdi.

“ERSOY MEZARA DİK Mİ GİRECEK?”

Twitter üzerinden Bülent Ersoy’un mezarının 10 metre derinlikte olacağını okuyan bir kullanıcı “Bülent Ersoy mezara dik mi girecek? 10 metre mezar nedir yahu?” şeklinde yorumu kısa süre içerisinde çok fazla beğeni aldı…

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar