BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0319%0.04
ALTIN2.323,82%0.15
Gündem

Eypio Sultangazili gençlerle buluştu

Sultangazi Belediyesi, gençlere muhteşem bir konserle yaz hediyesi verdi. Sultangazili gençler, sevilen isim Eypio’nun sahne aldığı konserle unutulmaz bir akşam yaşadı.

Abone OlGoogle News
20 Haziran 2022 09:59

Sultangazi Belediyesi, eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda desteklediği gençlere, muhteşem bir konserle yaz hediyesi verdi. Türk Rap müziğinin popüler ismi, Naim gibi unutulmaz eserlerin sahibi Eypio, en sevilen eserlerini Sultangazililer için seslendirdi. Konserde gönüllerince eğlenen gençler, Eypio ile sahnede dans etme fırsatı da yakaladı.

Konsere, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, AK Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, meclis üyeleri ve kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Haziran Ayı, Sultangazi Belediyesi’nin Etkinlikleriyle Dolu Dolu Geçiyor!

Konser alanını dolduran gençleri selamlayan Başkan Dursun, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek şöyle konuştu: “Yorucu bir hazırlık dönemini geride bıraktınız. Gönlünüzdeki üniversiteleri, bölümleri kazanmanızı diliyorum. Bu akşam, bu güzel konserde, sınav öncesi moral depoluyoruz. Aynı zamanda, karnelerine kavuşan kardeşlerimize de güzel bir hediye vermek istedik. Gençlik şölenlerimiz devam ediyor. Konserler, tiyatrolar, mezuniyet programlarımız devam ediyor. Haziran ayını çok güçlü bir şekilde geçiriyoruz.”

“Gençlerimizi çok seviyoruz!”

Sultangazili gençler mutlu oldukça kendilerinin daha fazla mutlu olduğunu belirten Başkan Dursun, “Çünkü sizleri çok seviyoruz! Sizlerin mutluluğu için elimizden gelen tüm gayretle çalışıyoruz. Her şey sizin mutlu olmanız; Sultangazi’de huzurla, en güzel şekilde geleceğe hazırlanmanız için. Sizin bu coşkunuzla, heyecanınızla, Sultangazimizi hep birlikte ileriye taşımaya devam ediyoruz. Bizler, sizin için buradayız. Biz burada oldukça, sizin mutluluğunuz, huzurunuz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmasının sonunda Başkan Dursun, ünlü sanatçıya çiçek takdim ederken izleyicilerden 3 kişiye de milli takım forması hediye etti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar