BIST9.769,18%0,48
USD32.518%-0.15
EURO34,8683%0.04
ALTIN2.432,35%0.38
Gündem

Akşam deniz keyfi yapanlar şoku yaşadı: Hemen polisi çağırdılar

Antalya’ya tatil için gelip akşam deniz keyfi yapan yabancı uyruklu üç arkadaş, kiraladıkları araç içerisinde uykuya dalınca hırsızların hedefi oldu.

Abone OlGoogle News
14 Haziran 2022 16:13

 Hırsızlık olayı, Muratpaşa ilçesi varyantlar kısmındaki Beach Park’ta yaşandı. Tatil için Ankara’dan araç kiralayıp Antalya’ya gelen Mushahidin Mücahid (22), Ahmad Kenan Shams (27) ve Faisal Jan Akrami (26), dün akşam saat 23.00’a kadar denize girdi. Ardından otoparktaki araçlarına giden üç arkadaş, havanın sıcak oluşu nedeniyle otomobilin cam ve kapılarını aralayıp uykuya daldı. Sabah kalktıklarında cep telefonu ve çantalarının olmadığını fark eden arkadaşlar, polisten yardım talep etti.

İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, gençlerin ifadesine başvurdu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde parmak izi çalışması yaparken, şüpheli ya da şüphelileri arama çalışması başlatıldı.

“TATİLİMİZ ZEHİR OLDU”

Denize girdikten sonra araçlarında uyuduklarını ve sabah uyandıklarında hırsızlığa uğradıklarını fark ettiğini belirten Mushahidin Mücahid, çantalarında cep telefonları, bir miktar döviz ve pasaportlarının bulunduğunu söyledi. Yapılanı doğru bulmadığını ifade eden Mücahid, “Bizi çok zor durumda bıraktı. Tatilimiz zehir oldu. Pasaportlar olmadan ne yapacağız bilmiyorum” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar