BIST9.543,14%-1,41
USD32.4777%0.15
EURO34,5514%0.25
ALTIN2.473,74%-0.38
Gündem

Kaldırımda yürüyen kadını vitrine soktu! Dehşet anları kamerada

Ankara’nın Polatlı ilçesinde otomobilini hareket ettirmek isteyen sürücü, kaldırımda yürüyen kadına çarparak dükkana soktu. Kaza anı ise bir dükkanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Abone OlGoogle News
13 Haziran 2022 11:03

Olay, Ankara’nın Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, park halindeki 06 BZG 107 otomobilin sürücüsü Meral Demir direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda yürüyen Gaye Nur D.’a çarptı. Sürücü Demir, otomobilin fren yerine gaza basarak, Gaye Nur D.’yi boyacı dükkanına soktu. Kazanın ardından büyük panik yaşayan sürücü ve arkadaşları çarptıkları yayanın yardımına koştu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan Gaye Nur D.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili sürücü gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

O anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Bir dükkanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise sürücü Meral Demir’in otomobili hareket ettirdikten sonra direk yolda yürüyen yaya Gaye Nur D.’ya çarptıktan sonra bir boyacı dükkanına soktuğu görüldü. Daha sonra ise çevrede bulunan başka bir vatandaş ise direk otomobilin kontağını kapattı. Ayrıca, kazanın saniyeler öncesinde çocuklarıyla kaldırımda yürüyen anne ve babanın kazadan kıl payı kurtulduğu görüldü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar