BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0133%-0.01
ALTIN2.326,20%0.25
Gündem

Yalanı JASAT ortaya çıkardı! Suikast değil, kendi aracına ateş etmiş

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin titizlikle yürüttüğü soruşturma sonucunda çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. ‘veryansintv.com’un haber kaynağı olarak duyurduğu ‘S.A’nın yalan söylediği belgeler ile ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2022 10:47

30 Mayıs 2022 tarihli “Konu: Sedat Peker’in ifşa ettiği Paramount Otel… Veryansın TV’nin haber kaynağına silahlı saldırı” başlıklı ‘veryansıntv.com’ haberinin perde arkasında çarpıcı bir gerçek yatıyor. Kaynak olarak belirtilen S.A’nın “7 Ağustos 2020’de Paramount Otel’de Cihan Ekşioğlu’nun doğum günü kutlaması vardı. Kutlamaya katılan isimler Cihan Ekşioğlu dışında; Murat Ongun, Oktay Kaynarca, Orhan Gencebay ve emekli bir amiral… Murat Ongun, Cihan Ekşioğlu’nun özel zırhlı arabasıyla kutlamaya geliyor. Böyle ilginç ilişkiler var. Aynı tarihte 75 bin liraya bir yat da kiralanmış. Aynı hotelde farklı tarihlerde Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve Süleyman Soylu da kalıyor. Bu ilişkileri Türkiye’deki herkes sorgulamalı. “ bu ifadelerle paylaştığı bilgilerin yanı sıra tehditler aldığı ve sonrasında da silahlı saldırıya uğradığı belirtiliyor. Bunun gerçek olmadığı ve kurgudan ibaret olduğu anlaşılıyor.

paramount

“Swap örneği vermeyi reddetmiş”

S.A, yabancı bir ülke numarasından tehditler aldığını bunu WhatsApp konuşmalarıyla desteklemişti. Sonrasında da ‘veryansintv.com’un duyurduğu gibi silahlı saldırıya uğramıştı. Film yapımcısı S.A.’nın ifadesi ortaya çıktı: Muğla ilinin Bodrum ilçesinde Torba – Gölköy istikametinde kendisine ait aracımla seyir halindeyken aracına ormanlık alan içerisinden üç el ateş edildi. Aracım isabet alındı.

Ancak gerçek öyle değil. İfadesinde Swap örneği (Barut izi, kan izi gibi delilleri ortaya çıkarmada etkili olan yöntem) vermeyi reddettiği görülüyor. S.A’nın ihbarı üzerine gelen ekipler boş kovanları topladıkları alanda inceleme yaptı

JASAT nasıl tespit etti?

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.A.’nın kendi aracına ateş ettiğini tespit etti. Delilleri yok etmeye çalışan ve suç uyduran S.A.’ya rağmen titiz çalışma yürüten Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir kamuoyunun yanlış yönlendirilmesini de önlemiş oldu. Ülke içerisinde güvenin tesisinin zedelenmesi için ‘Ormanlık alandan silahla aracıma ateş açıldı’ ifadesiyle devlet kurumları yanıltılmaya çalışılmış.

JASAT Ekipleri 3 adet boş kovan bulurken: Tanık ve kamera detaylarını inceledi. Olay sonrasında bir adet 9 mm çekirdek bulundu Söke J. Kriminal Laboratuvarında yapılan incelemede mermilerin şahıs adına ruhsatlı tabancadan atıldığı tespit edilmiştir.

S.A. 09.06.2022 günü sevk edildiği mahkeme tarafından Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar