BIST10.336,50%0,68
USD32.2673%0.01
EURO34,6771%-0.11
ALTIN2.394,47%-0.24
Gündem

Fox TV spikerinden büyük skandal! İstifa bile bu olayı çözemez: Öyle çirkin bir yanıt verdi ki…

Solak medyanın kanalı FOX TV’nin spikeri Gülbin Tosun, başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalıp yaşamını yitiren 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine ettiği hakaret ve tehditle çok fazla tepki topladı. Derya Pınar'a "arsız sefil, senin peşinden geliyorum" diyen Gülbin Tosun istifa çağrılarına da arsız bir karşılık verdi.

Abone OlGoogle News
23 Mayıs 2022 10:35

Mahallesindeki başıboş köpeklere yardım etmek isterken saldırıları sonucu kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine Derya Pınar, Fox TV spikeri Gülbin Tosun'un hedefi oldu.

Sokak hayvanlarının toplatılması etiketine tepki gösteren Gülbin Tosun'a acılı anne Derya Pınar'dan tepki geldi. Derya Pınar mezarda bile köpeklerin rahat vermediklerini mezarı eşeleyip, işediklerini söyledi. Gülbin Tosun bu paylaşıma "Senin peşinden yarın geliyorum, arsız sefil' diyerek skandal bir yanıt verdi. Gülbin Tosun ile Derya Pınar arasındaki yazışma şöyle:

 

 

 

 

Gülbin Tosun hem hakaret hem tehdit içeren bu yorumunun ardından, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi. Yaptığı çirkin yorum için özür dilemeyen Gülbin Tosun, sosyal medyanın gündemine 'istifa et' etiketiyle oturdu. Gülbin Tosun istifa çağrılarına da 'kötü amaçlı' deyip 'Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım' diyerek yanıt verdi.

 

Mezarlıktaki son durumu paylaştı

Acılı anne sosyal medyada bahsettiği mezarlıkta gezen köpeklerin fotoğrafını paylaştı.

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar