BIST9.915,62%2,05
USD32.4532%-0.26
EURO34,7429%-0.66
ALTIN2.437,33%0.05
Gündem

Cezaevinden izin alıp çıktı: Kırmızı ışıkta cinayet işledi

KARS'ta, husumetli olduğu kişilerin içerisinde bulunduğu otomobile tabanca ile ateş açarak bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaralayan Gökmen Işık tutuklandı. Işık, pandemi tedbirleri nedeniyle izinli çıktığı cezaevine yeniden girdi.

Abone OlGoogle News
13 Mayıs 2022 16:59

Olay, 9 Mayıs saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet ile Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddelerini birleştiren kavşaktaki trafik ışıklarında meydana geldi. ?Kasten adam yaralama" suçundan cezaevine giren ve pandemi nedeniyle bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıkan Gökmen Işık, aralarında husumet olduğu öğrenilen Yunus Kaplan'ın 35 ZRR 35 plakalı otomobilini takip etti. Otomobilin kırmızı ışıkta durduğu sırada yaklaşan Gökmen Işık, tabancayla 8 el ateş etti.

Saldırıda Yunus Kaplan olay yerinde hayatını kaybetti, aynı araçta bulunan kardeşi Yasin Kaplan ise ağır yaralandı. Yasin Kaplan, ambulansla Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Kaplan?ın tedavisi sürüyor

 Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökmen Işık çıkarıldığı mahkemece ‘’Kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Işık’ın emniyetteki ifadesinde Yunus Kaplan ile husumetli olduğunu ve o gün de bir süre kendisini takip ettiğini ve kırmızı ışıkta aracın durmasını fırsat bilerek ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar