BIST9.885,94%1,74
USD32.4719%-0.20
EURO34,8357%-0.39
ALTIN2.447,03%0.44
Gündem

Madde bağımlıları korku saçıyor: Evleri yakıyorlar

Bursa'da eski ahşap bir binada madde bağımlıları tarafından meydana geldiği iddia edilen yangında korku dolu anlar yaşandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürülürken dumanlar Bursa'nın her noktasından görüldü.

Abone OlGoogle News
13 Mayıs 2022 15:00

Yangın, öğle saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi üzerinde bulunan eski ahşap bir binada meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik tedbiri alınırken itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürmeyi başardı. Vatandaş ve esnafın iddiasına göre, kentsel dönüşüme giren bölgede bulunan sahipsiz eski ahşap binalarda barınan madde bağımlılardan kaynaklı olduğunu ve daha öncede bir kaç evde yangın meydana geldiğini belirttiler.

Olay sonrası konuşan Tayakadın Mahalle Muhtarı Süleyman Genç, '' Burada daha önce metruk binalar vardı onları yıktık. Çok sayıda tarihi tescilli binalarımız var. Engel bize yıkamıyoruz. Aşama uzun sürüyor. Şuanda bunları bekliyoruz. Yetkililere ve anıtlar kuruluna rica ediyorum. Bu süreci hızlandırarak yıkılması için ellerinden geleni yapmalarını rica ediyorum. Bacadan da çıkmış olabilir yangın, arkada lahmacun dükkanı var. Ama yüzde doksan dokuz madde bağımlıları yakmıştır'' dedi.
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar