BIST9.915,62%2,05
USD32.4569%-0.25
EURO34,7518%-0.63
ALTIN2.434,81%-0.06
Gündem

Hain saldırı sonrası TSK’dan PKK/YPG’ye yoğun bombardıman! Teröristler itlaf edildi

Suriye’den teröristlerce yapılan ve Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hudut karakolunun hedef alındığı ÇNRA/havan saldırısı sonrası TSK tarafından terör hedefleri yoğun topçu atışlarıyla imha edildi. Bombardıman sonucu ilk belirlemelere göre 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Abone OlGoogle News
12 Mayıs 2022 21:00

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Gaziantep'in Karkamış ilçesine ve Köprü Batı Sanır Karakoluna yapılan hain saldırı sonrası terör hedeflerini yoğun topçu atışları sonrası imha etti. Saldırılarda ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna Suriye'nin Ayn- El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/ havan saldırısında 4 asker ve 1 sivilin yaralandığını açıkladı. Saldırı sonrası hain terör örgütü PKK/KCK/YPG üyelerinin bulunduğu bölgeler, yoğun topçu atışı ile yerle bir edildi.

Terör hedefleri yoğun topçu atışı ile yerle bir edildi

Saldırı sonrası havadan ve karadan belirlenen hedeflere yapılan yoğun topçu atışları sonrası teröristlerin bulunduğu iddia edilen noktalar yerle bir edilirken, topçu atışları ile hedeflerin yerle bir edilme anları canlı yayında anbean kaydedildi.

İlk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirildi

Saldırı sonrası bir açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, ilk belirlemelere göre 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede belirlenen terör hedeflerine topçu atışlarının devam edeceği vurgulandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar