BIST9.466,04%-0,61
USD32.599%0.21
EURO34,7882%0.29
ALTIN2.494,23%0.39
Gündem

Solakların hedef gösterdiği Ahmet Çakar yarın Akit TV’de

Dün Akit TV ekranlarında oyuncu Melis Sezen'in ahlak dışı giyimini örnek göstererek açıklamalarda bulunan 21. dönem MHP Milletvekili Avukat Ahmet Çakar, yarın saat 14.00’te yine Akit TV ekranlarına çıkarak kendisi hakkında başlatılan linç kampanyasına ilişkin cevap verecek.

Abone OlGoogle News
12 Mayıs 2022 17:18

Dün Akit TV canlı yayınında konuşan 21. dönem MHP Milletvekili Avukat Ahmet Çakar, medyada boy gösteren kadınların ahlak dışı giyim-kuşamlarını eleştirdi.

Çakar, ahlak dışı giyimi eleştirdi

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Melis Sezen'in Altın Kelebek Ödül Töreni'ndeki kıyafetini hatırlatan Çakar, “Sadakatsiz filminde oynayan bir kız var, adını filan bilmem. Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş, o kıyafet suç. Hem de şikayete bağlı olmayan suçtur. Yani bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?” diyerek ahlak dışı giyimi eleştirmişti.

Çakar’ın bu sözleri ise seküler solakları kudurttu. Çakar hakkında linç kampanyası başlatan solaklar ahlak dışı giyimi savunup reklamını da yaptı.

Çakar, linç kampanyasına Akit TV ekranından cevap verecek

Sosyal medyada da harlanan konu Türkiye’nin gündemine otururken, Avukat Ahmet Çakar hakkında başlatılan linç kampanyasına karşı harekete geçti. Çakar, yarın Akit TV’de saat 14.00’teki haber bültenine çıkarak hakkında başlatılan linç kampanyasına cevap verecek.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar