BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8791%0.05
ALTIN2.430,47%0.01
Gündem

Bakan Nebati’den enflasyon başlıklı kritik toplantı sonrası bomba açıklamalar! Yeni cesur adımlar geliyor

Gıdaya gelen zamlar konusunda sektör temsilcileriyle toplanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den önemli açıklama geldi. KDV indirimlerini hatırlatan Bakan Nebati enflasyon için yeni cesur adımların atılacağını duyurdu.

Abone OlGoogle News
12 Mayıs 2022 15:11

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gıda sektörü ile yapılan toplantı sonrasında KDV indirimlerine ek olarak cesur adımlar atma konusunda sektörle mutabık kaldıklarını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmaların temsilcileri ile bir araya geldi.

Bakan Nebati, Twitter hesabından yaptığı açıklamada görüşmeye ilişkin olarak şunları söyledi:

Politikalarımızın merkezine aldığımız, en temel önceliğimiz olan enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek yapıcı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık.

Fiyatlardaki dalgalanmaların önüne geçmek ve istikrara kavuşmasını sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar