BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Gündem

“Üzümler olunca da gelin” sözleriyle tüm Türkiye’nin içini ısıtmıştı! Tevhide nineden kötü haber geldi

Eskişehir’de evini ziyaret eden jandarma ekiplerine “Üzümler olunca da gelin” sözleriyle içten ve samimi bir davette bulunan Tevhide Yalçın ninenin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Abone OlGoogle News
11 Mayıs 2022 17:47

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin ziyareti sırasında "Üzümler olunca da gelin" demesiyle sosyal medyada geniş yer bulan Eskişehirli Tevhide Yalçın nine hayatını kaybetti.

“Üzümler olunca da gelin”

Koronavirüs sebebiyle tüm Türkiye’deki 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla kolluk kuvvetlerinin yaptığı çalışmalarda Mihalıççık’ın Yunus Emre Mahallesi’nde ziyaret edilen Tevhide Yalçın sosyal medyada geniş yer almıştı. Eşi Mehmet Yalçın ile yaşayan Tevhide nine, evine gelen jandarma ekiplerine “Üzümler olunca da gelin” demesiyle tanınmıştı. Jandarma ekiplerince çekilen ve paylaşılan video sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştı.

 

Tevhide nine hayatını kaybetti

İyi niyeti ve samimiyetiyle videoyu izleyenlerin adeta içini ısıtan Tevhide nineden kötü haber geldi. Tevhide Yalçın, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenilen Tevhide nine, düzenlenen cenaze töreninin ardından Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan mezarlığa defnedildi. Tevhide ninenin cenazesine, yakınları, sevenleri ve daha önce oğlu olarak gördüğünü söylediği jandarma personelleri katıldı.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar