BIST9.079,97%3,10
USD32.3654%0.07
EURO35,0956%0.22
ALTIN2.326,12%0.25
Gündem

Halk TV'de Erdoğan'a övgü! "Adam yapacağım dedi yaptı!"

Halk TV'de Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imza attığı projeleri saydı. Yayındaki muhalif isimlerin ağzı açık dinlediği konuşmada Taksim Cami'den, Ayasofya'ya ve 3. Havalimanı'na kadar bir çok projeyi sayan Cem Toker, "Adam yaptı" ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
08 Mayıs 2022 08:46

Halk TV'de Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imza attığı projeleri saydı. 

'YAPACAĞIM' DEDİ YAPTI

Toker şunları söyledi: "Adam yapacağım dediği pek çok şeyi yaptı. 10 yıllarca tartışılmış şey. 'Taksim'e cami yapacağım dedi" yaptı.'Ayasofya'yı açacağım' dedi. Açtı. 'Havalimanını isteseniz de istemesiniz de yapacağım' dedi. Yaptı. '3. Köprüyü yapacağım' dedi. Yaptı. 'Körfez Köprüsü'nü yapacağım' dedi. Yaptı.

CHP'li Özgür Karabat'ın 'Türkiye'den Ay'a da yol yapılabilir o zaman?' şeklindeki sözde sorusuna ise Toker, "Bak yaptı mı yaptı. Demek ki Ay'a da gider diğer söylediklerini de yapar. Dış politikada da yapar. İçerde de yapar…" ifadeleriyle yanıt verdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar