BIST9.079,97%3,10
USD32.3496%0.18
EURO35,1072%0.10
ALTIN2.302,30%1.09
Gündem

Dünkü vahşetin kan donduran detayları ortaya çıktı! “Bu çocuk oyuncağı mı?” sözü cinayetle sonuçlandı

Dün Aksaray’da eski kocası tarafından öldürülen Zeynep Koyun’un katledilmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
03 Mayıs 2022 20:58

Aksaray'da, bayramda 2 çocuğunu görmeye giden Bilal Gıvanç’ın (29), eski eşi Zeynep Koyun'u (26) bıçaklayarak öldürdüğü olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Gıvanç’ın, daha önce çocuklarını alıp babasının evine getirdiği, yeni evlendiği eşi istemeyince geri götürdüğü, geri almak isteyince de Zeynep Koyun'un 'Bu çocuk oyuncağı mı?' diye tepki gösterince, çocuklarının gözü önünde cinayeti işlediği belirtildi.

Göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kaldı

Olay, dün saat 14.30 sıralarında, Güzelyurt ilçesinde meydana geldi. Bilal Gıvanç, bayram nedeniyle 7 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğlunu görmek için 2 yıl önce boşandığı Zeynep Koyun'un birlikte yaşadığı dedesi Cavit Koyun'un evine gitti. Bilal Gıvanç ve eski eşi Zeynep Koyun arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Bilal Gıvanç, Koyun'a bıçakla saldırdı. Göğsüne aldığı 2 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan Zeynep Koyun, çağırılan ambulansla kaldırıldığı Güzelyurt Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Bilal Gıvanç, bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.

“Çocuk oyuncağı mı?”

Aksaray kent merkezinde yaşayan Bilal Gıvanç'ın 1 yıl önce yeniden evlendiği, bayram tatili nedeniyle, ilçedeki babası Z.G.'yi ziyarete gittiği belirtildi. Bilal Gıvanç’ın daha önce eski eşinin yanındaki çocukları alıp babasının evine getirdiği, yeni eşi istemeyince geri götürdüğü öne sürüldü. Bir süre sonra yeniden çocuklarını almaya gittiğinde ise Zeynep Koyun'un, 'Bu çocuk oyuncağı mı?' deyip tepki gösterince olayın yaşandığı ifade edildi.

Zeynep Koyun'un cenazesinin bugün ilçede defnedileceği, Bilal Gıvanç’ın sorgusunun ise sürdüğü bildirildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar