BIST9.110,77%0,34
USD32.3711%0.10
EURO35,0534%0.10
ALTIN2.325,28%0.21
Gündem

Şehit Eren Bülbül’ün annesinden İmamoğlu’nun paylaşımına tepki

Şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, şehit Eren Bülbül'ün fotoğrafı yerine 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminde rol alan Rahman Başel'in görselini paylaşmasına tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
02 Mayıs 2022 23:20

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, A Haber'e konuştu.

"EREN'İN OLMADIĞI DOKUZUNCU BAYRAM"

"Eren'in olmadığı dokuzuncu bayram. Bana dokuz bin bayram gibi geliyor." diyen Ayşe Bülbül, "Diğer evlatlarım geliyor ama Eren'im olmadığı için içimde büyük bir burukluk var. Eren'in kokusuna hasret kaldım. O aklıma gelince diyecek söz bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'A ÇAĞRI: KUPAYI ALINCA BENİM EVLADIMA GETİRMESİNİ RİCA EDİYORUM

Trabzonspor'a çağrıda bulunan Bülbül, "Eren Trabzonspor'u çok seviyordu. Trabzonspor'umuz kupayı alınca benim evladıma getirmesini rica ediyorum. Benim evladım yattığı yerde onlarla gurur duyar. İnşallah kupayı getirirlerse Eren de ben de çok mutlu olurum." dedi.

İMAMOĞLU'NA PAYLAŞIM TEPKİSİ

Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayan , şehit Eren Bülbül'ün fotoğrafı yerine 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminde rol alan Rahman Başel'in görselİBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşmasına tepki gösteren Ayşe Bülbül, "Madem ki benim evladımın şehit edilişine üzüldüler benim evladımın neden kendi resmini neden paylaşmadı? Demek ki benim evladıma üzülmedi ki onun kendi resmini paylaşmadı." diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar