BIST9.693,46%1,77
USD32.5868%0.18
EURO34,7502%0.18
ALTIN2.511,50%1.09
Gündem

Alkolik müsveddelerin içkili skandalı sonrası Pegasus’tan açıklama

Dün gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi tüm Müslümanlarca idrak edilirken, Pegasus çalışanları olduğu belirtilen bir grup alkolik müsveddenin İslam ile kendilerince alay ettiği skandal paylaşıma ilişkin Pegasus’tan açıklama yapıldı.

Abone OlGoogle News
28 Nisan 2022 19:25

İslam alemi için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, dün tüm coşkusuyla kutlandı. Camiler mescitler, ibadet etmek isteyen vatandaşlarla dolup taştı.

Ramazan ayının en özel gecesi olan Kadir Gecesi'nin kutsal oluşu, Pegasus çalışanlarını rahatsız etti.

 

Kadir Gecesi’nde İslam ile kendilerince alay ettiler

Bir grup çalışan içkili masa ve kadehleri Müslümanların inançlarını hiçe sayarak, saygısız ifadelerle sosyal medyada paylaştı. Paylaşımda alkollü masa "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleri yer aldı.

Skandal sonrası Pegasus’tan açıklama

Skandal sözler sonrası Pegasus çalışanlarına tepkiler çığ gibi yağdı. Tüm bu yaşananlar sonrası Pagasus Hava Yolları'ndan önemli bir açıklama geldi.

Pegasus'un sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“27 Nisan akşamı kişisel bir sosyal medya hesabı üzerinden kişiye özel bir ortamda yapılan bir paylaşımın, farklı mecralarda şirketimiz ile ilişkilendirilmesi nedeniyle açıklama yapmak isteriz.

Bu görüş ve ifadeler kişisel olup şirketimizin duruşu ile bir bağı yoktur. Pegasus Hava Yolları olarak; ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlerle atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, konunun acilen şirketimizin etik-ahlak kuruluna aktarıldığını, gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz. Kurullarımız, tüm çalışanlarımız için istisnasız uygulanmaktadır.”

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar