BIST9.915,62%2,05
USD32.4804%-0.18
EURO34,7710%-0.58
ALTIN2.441,73%0.23
Gündem

Namus sözü verip tutmayana ne deniyordu? Mansur Yavaş bu kez fena yakalandı

CHP'li belediyelerin kendi adamlarına torpil yaparak milyonlarca lirayı ceplerine indirirerek skandallarına bir yenisini daha eklemiş oldu... İhalelerde şeffaf ve adaletli davranacağı konusunda namus sözü veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ortağının oğluna ihale verdiği ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
25 Nisan 2022 11:24

İhalelerde şeffaflık için namus sözü veren CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş sözünde durmadı. Ortağı Seyfi Temiz’in oğlu Tunahan Temiz’e ihale verdiği ortaya çıktı.

 
 

BELGELER ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre; Beypazarı ilçesinde Mansur Yavaş'ın da ortağı olduğu Saray Gümüş Kuyumculuk Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin ortaklarından Seyfi Temiz'in oğlu Tunahan Temiz'in ABB Özel Kalem Müdürlüğü'nden takı ihalesi aldığını gösteren belgeler ortaya çıktı.

316 BİN LİRALIK HEDİYELİK EŞYA

ABB Meclis Denetim Komisyonu 2021 Yılı Raporu'nda, "(Takı İhalesi) 4 kalemde toplam 316 bin 800 TL tutarında hediyelik eşya alındığı, bu hediyelik eşyaların tamamının gümüşten mamul, çoğunluğunun bayan takı malzemesi olduğu ve 4 ihalenin tamamının da Peri Takı Tunahan Temiz isimli kişinin kazandığı tespit edilmiştir" denildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar