BIST9.079,97%3,10
USD32.3674%0.07
EURO34,9545%-0.18
ALTIN2.325,16%0.20
Gündem

Patron, çalışanın kimliği ile onlarca kişiyi dolandırdı

İstanbul Üsküdar’da çok sayıda kişi, ‘ucuz arsa’ vaadi ile dolandırıldı. Mağdurlar, kaybettikleri paranın izini sürdüklerinde ikinci bir şok yaşadı.

Abone OlGoogle News
22 Mayıs 2020 13:00

ÜSKÜDAR’da çoğu esnaf birçok kişi geçen aylarda, “Dolandırıldık” diyerek savcılıklara başvurdu. Mağdurlar, ‘Ramazan Bulut’ isimli bir kişinin kendilerinden, ‘ucuz arsa’ vaadi ile 10 milyon liraya yakın para aldığını iddia etmişti. 1 milyon liraya yakın zararı olduğunu öne süren restoran sahibi Erdoğan Öztaş’ın avukatı Merve Uçanok, dolandırıcılıkla suçlanan kişinin izini sürdüğünde ise çarpıcı bilgilere ulaştı.

ÇALIŞANIN KİMLİĞİNİ KULLANDI

Ortaya çıkan bilgilere göre, Erdoğan Öztaş’ı yıra çok sayıda kişiden para toplayan isim ‘Ramazan Bulut’ değil Orçun Azrak. İddiaya göre Azrak, 5 yıl önce Eskişehir’de kurduğu inşaat şirketinde yanında çalışan Bulut’un kimliğini alarak sırra kadem bastı.

AYNI DAİRE BİR ÇOK KİŞİYE SATILDI

Ulaşılan bilgilere göre Azrak, İstanbul’a gelmeden önce Eskişehir’de faaliyet yürüttü. Memleketi Eskişehir’de inşaat şirketi kuran Azrak, konut satışı yapmaya başladı. Ancak, kat karşılığı giriştiği projeler yarım kaldı. Yarım kalan projelerden konut alan çok sayıda kişi de Azrak hakkında dava açtı. Dava dosyalarına göre, aynı dairenin çok sayıda kişiye satıldığı bilgisi de yer aldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar