BIST9.530,47%-0,18
USD32.4961%0.08
EURO34,7440%0.25
ALTIN2.479,58%0.70
Gündem

Sözde milliyetçiler sapkınlarla kol kola!

LGBTİ derneğine ziyarette bulunan İyi Parti, LGBTİ'lerin siyasal katılımı ve siyasal arenadaki temsiline dair görüşme gerçekleştirdi.

Abone OlGoogle News
04 Şubat 2022 17:04

LGBTİ derneğine ziyarette bulunan İyi Parti, LGBTİ'lerin siyasal katılımı ve siyasal arenadaki temsiline dair görüşme gerçekleştirdi.

Seçimin yaklaşmasıyla bazı siyasi partiler, oy almayı hedefledikleri gruplara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Marjinal grupların da desteğini arayan partiler, özellikle LGBTİ platformlarına destek açıklamaları yapıyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan 'cinsel yönelim' afişinin ardından İyi Parti de LGBTİ'lerin oylarını almak için harekete geçti.

Sözde milliyetçi gençlikleri LGBTİ'lerle kol kola!

Geçtiğimiz yıl LGBTİ'lerin İyi Parti Lideri Meral Akşener özelinde ettiği teşekkürlerin ardından partinin gençlik yapılanmaları bu yıl LGBTİ derneklerine ziyaret gerçekleştirdi.

İyi Parti'nin Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'ni (SPoD) ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin SPoD'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İyi Parti Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Danışma Kurulu Başdanışmanı Alp Emeç ve İyi Parti Gençlik Uluslararası İlişkiler MYK üyesi Fatih Özgüven derneğimize gelerek ziyarette bulundu.

Siyasal Katılım Koord. Zarife Akbulut ve Gönüllümüz Y. Emre Demir'in bulunduğu görüşmede, TR tarihinde LGBTİ+’ların siyasal katılımının seyri, yapılan kampanyalar ve çalışmalar, örgütlenme deneyimleri ile LGBTİ+’ların siyaset arenasındaki temsillerine ilişkin sorular yanıtlandı." ifadeleri yer aldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar