BIST9.722,09%0,80
USD32.5898%0.07
EURO35,0050%0.44
ALTIN2.424,21%0.04
Gündem

Bozacının şahidi şıracıdır! Sınıfta kalan İBB’ye FOX TV muhabirinden reklam cilası

FOX TV muhabiri Gülşah İnce, İstanbul’u adeta felç eden yoğun kar yağışıyla mücadelede sınıfta kalan İBB’yi reklam yapar gibi aklama girişiminde bulundu.

Abone OlGoogle News
25 Ocak 2022 16:30

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kar yağışı karşısında yetersiz kalması sonrası Valilik, İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkışını yasakladı. Bu karar sonrası trafik rahatladı. Bazı yolların açık olmasını FOX TV muhabiri Gülşah İnce, İBB reklamına çevirdi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Tüm kent beyaza büründü ve ulaşım durdu. Alınan önlemlerin yetersizliğinden dolayı işe gitmeye çalışan ve işten dönen vatandaşlar mağdur oldu.

Devreye Valilik girdi

Vatandaşlar araçlarını yollarda bırakıp yürümek zorunda kaldı. Yeni mağduriyetlerin önüne geçebilmek için İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkışı Valilik tarafından bir süreliğine yasaklandı.

FOX TV muhabirinden reklam kampanyası gibi cila

Bu gelişme sonrası yaşanan trafikteki rahatlamayı, FOX TV muhabiri Gülşah İnce, İBB PR'ına dönüştürdü. İnce, sosyal medya hesabından "İşe gidiyorum. E5, Caddeler, sahil açık. TEM ve Kuzey M. otoyolu en sorunlu bölgeler. İstanbul havalimani ve çevresi çetin bir hava koşuluyla sınav veriyor doğası gereği. Kriz masası diye gelenler Atatürk Havalimanina iniyor. Siyasetten rant devşiren 'gazeteciler' göz dolduruyor" dedi.

 

“Kar yağışı çileye değil eğlenceye dönüştü”

Vatandaşların araçlarını yollarda bırakıp yürüyerek evlerine geçmek zorunda kaldığı görüntülere rağmen, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran da, "İstanbul'da tüm yolların açık olduğunu, kar yağışının çileye değil eğlenceye dönüştüğünü" söylemişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar