BIST9.820,91%1,07
USD32.5847%0.15
EURO35,0085%0.10
ALTIN2.464,34%1.15
Gündem

İran, Türkiye’ye gazı kesmişti, nedeni bakın neymiş! Muhalefetin çanağında susuzluğunu gideren Cüneyt Özdemir’den beyin yakan iddia

İran teknik arıza nedeniyle Türkiye’ye gaz arzını 10 günlüğüne durdurduğunu açıklamıştı. Muhalefetin yalan ve iftira üzerine kurduğu siyaset düzeninde kendine yer edinen Cüneyt Özdemir ise söz konusu gaz kesintisine ilişkin beyin yakan bir iddiada bulundu.

Abone OlGoogle News
24 Ocak 2022 15:49

İran 20 Ocak 2022 tarihi itibariyle teknik arıza gerekçesiyle Türkiye'ye gaz arzını durdurdu. Kesintinin 10 gün süreceği bildirildi. BOTAŞ bu gelişme üzerine sanayide kullanılan doğal gaz tüketimine sınırlama getirdi.

Cüneyt Özdemir uçuşa geçti

İran’ın teknik arıza nedeniyle gerçekleştirdiği bu kesintiye ilişkin ise ‘gazeteci’ Cüneyt Özdemir ilginç bir iddiada bulundu. Sanayicilerle konuştuğunu belirten Cüneyt Özdemir 'Şimdiye kadar böyle bir şeye hiç tanık olmadıklarını, fabrikaların kapanmaya başladığını' söylediklerini aktardı.

Türkiye borcunu ödememiş!

Muhalefet cilacısı Cüneyt Özdemir'in kesintinin 'gerçek' sebebine ilişkin iddiası ise beyin yaktı. Özdemir, İran'ın arıza sebebiyle değil, Türkiye doğal gaz parasını ödemediği için kesinti yaptığını öne sürdü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar