BIST9.722,09%0,80
USD32.5719%0.01
EURO34,9086%0.16
ALTIN2.426,92%0.15
Gündem

Hz. Adem ile Hz. Havva hakkında kıssayı anlatan Cübbeli Ahmet Hoca’ya alçak operasyon

Sosyal medyada Cübbeli Ahmet Hoca’nın Hz. Adem (as) ile Hz. Havva validemiz hakkında verdiği kıssayı çarpıtan laik zihniyet alçak bir algı operasyonuna girişti.

Abone OlGoogle News
21 Ocak 2022 19:16

 akittv.com.tr  Haber Merkezi 

Sözde şarkıcı Sezen Aksu’nun bir şarkısında Hz. Adem (as) ile Hz. Havva validemize yönelik hakaretine ilişkin tartışmalar sürerken bir alçaklık da sosyal medyada Cübbeli Ahmet Hoca’ya karşı yapıldı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 1994 yılındaki bir vaazında Hz. Adem ile Hz. Havva hakkında kıssa anlattı. O kıssanın yer aldığı videonun bir kısmı da kırpılarak İslam’a kin kusan laikçi borazancılar tarafından algı operasyonu için kullanıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca’ya alçak algı operasyonu

Cübbeli Ahmet Hoca’nın anlattığı kıssanın kısa bir parçasını alan ve yanlış anlaşılacak şekilde bir yerinden kırpan laikçi operasyoncular, Cübbeli Ahmet Hoca’nın Hz. Havva’yı ‘hıyanet’le suçladıklarını iddia etti.

15 dakika süren kıssanın yer aldığı videonun sadece 21 saniyelik kısmını veren alçak zihniyet, Cübbeli Ahmet Hoca’nın telaffuz ettiği, “Havva anamız kocasına hıyanet etmiş oldu, evvelce o davrandı yemeğe. Bu yüzden Efendimiz, 'Havva kocasına hainlik etmeseydi hiçbir kadın kocasına hainlik etmeyecekti' buyurdu” ifadelerini kullanarak kirli bir algı operasyonuna imza attı.

Foseptik zihniyetlerini akıttılar

İşin aslında şeytanın verdiği fitneye dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca’nın ifadelerini çarpıtan laikçiler, İslam’a olan kin ve nefretini bir kez daha göstererek fosseptikten farksız zihniyetlerini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

İşte sosyal medyada Cübbeli Ahmet Hoca’ya yönelik alçak algı operasyonu çeken bazı paylaşımlar:

 
 
 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar