BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

İstanbul sözleşmesi'ni eleştirdi hedef oldu! Sözleri çarpıtıldı!

İstanbul Sözleşmesi'nde ki flört kavramını eleştiren Prof. Dr.  Muttalip Kutluk Özgüven azgın azınlık tarafından cımbızlanıp bağlamından kopartıldı. Hakkında akıl almaz bir linç kampanyası başlatılıp hedef gösterilen Özgüven, azgınlar tarafından adeta linç edildi. 

Abone OlGoogle News
16 Mayıs 2020 22:06

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven İstanbul Sözleşmesi ve LGBT'li sapkınları eleştiren yayınları nedeniyle sık sık hedef olan Akit TV ekranlarında bir programa konuk oldu. Programda literatüel bilimlerden bahseden Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, İstanbul Sözleşmesi ve bazı sapkın kadın derneklerinin flört anlayışını eleştirdi. Söz konusu anlayışların bekar olan gençlere her türlü ahlaksızlığı pompalarken evliliklere karşı çıktığını vurguladı.  Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven katıldığı programda, "Bir genç kız 23 yaşında evlenebilir. Bakın kanunen 18 yaş diyor ama ahlaken yani şeytanın partisinin ahlakına göre 23 normal bir yaş. Ondan evveli üniversitede çok falan. Burada bakın diyorlarki cinsel ilişkye girin, her türlü şeyi yapın fakar evlenmeyin. 13 yaşında hem  belli bir noktaya gelmiş hem de organlarıyla bir noktaya gelmiş bir insanın sen diyorsun ki kadınlığını yaşamayacaksın çocuk doğurmayacaksın." şeklinde konuştu.

Allah'ın insanları yaratırken özellikle 13-16  yaşındaki kadınların süper kadın diye bir ırk yarattığının altını çizen Özgüven'e resmen bir linç kampanyası düzenledilr. Fakat bu cümleyi sanki çocuk evlilikler olsun dermiş gibi bağlamından çıkartılarak sosyal medya hesaplarında servis edildi. Sapık hashtag'i açılarak sosyal medya üzerinden linç kampanyası düzenlediler. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar