BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Temel Karamollaoğlu'nun son sağlık durumu açıklandı!

Koronavirüse yakalanan ve hastaneye yatırılan Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi paylaşıldı.

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2022 10:22

Türkiye'de son zamanlarda artan koronavirüs vakalarından siyasetçiler de kaçamadı. Geçtiğimiz hafta koronaya yakalan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesi'nden henüz çıkamadı.

80 yaşındaki Karamollaoğlu, doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırıldı. Sağlık durumu kamuoyu tarafından merakla takip edilen Karamollaoğlu'nun son durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Karamollaoğlu ile ilgili açıklamada bulundu

Saadet Partisi Lideri'nin sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre daha hastanede istirahat ettikten sonra taburcu olacağı duyurulan açıklamada, "Sağlık durumu oldukça iyi olan değerli Genel Başkanımızın herkese selâmı var. Temel Karamollaoğlu, bir süre daha hastanede istirahat ettikten sonra taburcu olacaktır. Bu süreçte kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten ve bir an olsun dualarını eksik etmeyen teşkilat mensuplarımıza ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Değerli Genel Başkanımız, kendisini merak eden, gelişmeleri yakından takip eden ve şifa temennilerini paylaşan herkese selam ve muhabbetlerini iletmektedir." dedi. 

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar