BIST9.524,59%-0,06
USD32.5505%0.07
EURO34,6822%0.15
ALTIN2.486,97%1.00
Gündem

AK Parti’den Enes Kara açıklaması! Çok net mesajlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Enes Kara’nın intiharı üzerinden yapılan ayrıştırıcı ve ideolojik hesaplara karşı net mesajlar verdi.

Abone OlGoogle News
11 Ocak 2022 16:46

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı. Enes Kara kardeşimizin yakınlarının ve sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz" dedi.

“İdeolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı. Enes Kara kardeşimizin yakınlarının ve sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz. Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Her ölüm insanı kendi ruhuyla yüzleştirmelidir. Bu büyük imtihandır. Hayatını kaybedenin acısı bizi buna götürmelidir. Ölüm üzerinden bile ayrışma üretenler, ideolojik egolarının kavgasını bir kenara bırakmalıdır" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar