BIST9.645,02%-0,50
USD32.5841%0.20
EURO34,8131%0.50
ALTIN2.410,84%-0.90
Gündem

Ecdat “Şühedanın İzinde”, Akşener’in ise eli işte gözü oynaşta! İYİ Parti’den HDP’yi sevindirecek skandal karar

Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından genç, yaşlı çok sayıda vatandaş, sabahın erken saatlerinde Sarıkamış şehitlerini anmak üzere "Şühedanın İzinde" temasıyla düzenlenen anma etkinliğine katılırken, HDP ve İYİ Parti anlaşmış gibi temsilci göndermedi.

Abone OlGoogle News
09 Ocak 2022 21:29

CHP'nin, teröre ve teröristlere her daim destek veren HDP ile olan yakın ilişkisi artık herkes tarafından bilinen bir gerçekken İYİ Parti ise bu birlikteliğe sessizce katılma yolunu güdüyor.

Millet İttifakı tarafından alınan çeşitli kararlar HDP ile yürütülen anlaşmanın bir sonucu mu sorusunu sordururken son olarak İYİ Parti cephesinden gelen bir hamle adeta bunu doğrular nitelikte.

 

Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından genç, yaşlı çok sayıda vatandaş, sabahın erken saatlerinde "Şühedanın İzinde" temasıyla düzenlenen anma etkinliğine katılmak üzere, Sarıkamış ilçesinin Soğanlı ve Allahuekber Dağları arasındaki Kızılçubuk Zirvesi'nde bir araya geldi.

 

Programa yoğun katılım

Anma programına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile çevre illerin valileri, belediye başkanları da katıldı. Programa çok sayıda gazeteci de katıldı.

HDP ve İYİ Parti anlaşmış gibi temsilci göndermedi

Programa siyasi partilerden İYİ Parti ve HDP temsilci göndermedi, bu durum binlerce kişinin katıldığı etkinlikte büyük tepki çekti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar