BIST9.548,09%-1,36
USD32.5145%0.26
EURO34,5602%0.27
ALTIN2.495,03%0.48
Gündem

“Kestane balı diyarı Zonguldak’tan selamlar” diyerek gündem olmuştu... Açıklama yaptı

“Kestane balı diyarı Zonguldak’tan selamlar” diye söze başlayan ve sosyal medyada gündem olan Fehmi Pazarlı, "Durumu kurtarmak için manevra yaptım" dedi.

Abone OlGoogle News
04 Aralık 2021 09:18

Fehmi Pazarlı, bir programa telefonla bağlandı. Eşinin kendisi hakkındaki sözlerini umursamayan Fehmi Pazarlı'nın gayet rahat bir şekilde söze, "Öncelikle kestane balı diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" diyerek başlaması sosyal medyada gündem oldu, günlerce konuşuldu.

Zonguldak'ta yaşayan Fehmi Pazarlı Sabah'a konuştu. Balcıların kahramanı olduğunu ifade eden Pazarlı, şunları söyledi: "Zonguldak'taki ve Türkiye genelindeki balcılar arayıp teşekkür ediyor. Balcıların kahramanı oldum. 3 tane çocuğum var. O anda durumu kurtarmak için öyle bir manevra yapmam gerekiyordu. Reklam ajanslarından aradılar, bal reklamı teklifleri geldi. Asıl mesleğim erkek kuaförlüğü, emekli oldum taksicilik yaptım. Şu an çalışmıyorum ve kafam hiç rahat değil, psikolojik olarak da rahat olmadığım için reklam tekliflerini kabul etmedim."

Ayrıca Pazarlı, eşinden şiddet gördüğünü söyledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar