BIST9.123,05%0,47
USD32.3681%0.07
EURO34,9386%-0.22
ALTIN2.325,38%0.21
Gündem

İğrençliklerin sonu kesilmiyor! Müslüme ve abisinin babası çıkan tacizci dedenin bir sapıklığı daha ortaya çıktı

Mersin’de Yörük kızı Müslüme'nin ölümü sonrasında tutuklanan dedenin minik kızın babası çıkmasının şoku yaşanırken, sapık dedenin 3 yaşındaki kızın abisinden sonra ablasının da babası olduğu tespit edildi.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2021 13:58

Mersin'de tüm Türkiye'nin konuştuğu Yörük kızı Müslüme'nin ölümü sonrasında tutuklanan dedenin babası çıkması skandalına bir yenisi daha eklendi. Gelen son bilgilere göre dede Hasan Yağal'ın Müslüme'nin 14 yaşındaki abisinden sonra ablasının da babası olduğunu ortaya çıktı.

Müslüme Yağal, Mersin Gürpınar'da kaybolduktan 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu.

Müslüme'nin ölümü sonrası aile fertleri gözaltına alınırken, dede Hasan Yağal tutuklanmıştı. DNA sonucuna göre dede Hasan Yağal baba çıktı. Ancak skandallar zinciri bununla kalmadı.

Dedenin ahlaksızlığı ortaya çıktı

Mersin Gülnar'da kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal'ın gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği anlaşıldı. Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

Yapılan DNA incelemelerinde Yağal'ın Müslüme'nin ablasının da babası olduğu tespit edildi. Diğer taraftan yapılan ilk analizde dede ile DNA uyumu belirlenen Müslüme'nin ileri tetkikler için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Abisinin de babası olduğu ortaya çıkmıştı

Öte yandan dede Hasan Yağal'ın DNA örneği ile Müslüme'nin ağabeylerinden birinin DNA örneği yüzde 100 eşleşme sağladı. Böylece Müslüme’nin abisi de dedesinin oğlu olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal gözyaşları içerisinde tüm kan donduran gerçekleri itiraf etmek zorunda kaldı.

“Kayınpederim bana tecavüz etti, oğlum da ondan”

Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal'ı sorguya aldı. Anne Yağal, sorguda yıllardır kimseye söyleyemediği bir sırrı açıkladı: "Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu."

“Beni öldürmesinden korktum”

Anne Sevgi Yağal, gözyaşları içinde ifade vermeye devam etti. Bu gerçeği bugüne kadar kayındeperinin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını söyledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar