BIST9.722,09%0,80
USD32.5716%0.01
EURO34,8878%0.10
ALTIN2.426,48%0.14
Gündem

Müslüme'nin dedesi, babası çıkmıştı... Abisi ile ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı!

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 2.5 yaşındaki yörük kızı Müslüme Yağal olayında tutuklanan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal hakkında şoke eden iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Ayrıntılar mide bulandırıyor…

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2021 12:42

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan Minik Müslüme'nin 10 gün sonra bir dağ başında ölü bulunmasıyla ilgili olayda kan donduran ve mide bulandıran yeni iddialar gelmeye devam ediyor. 

2.5 yaşındaki Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Tutuklanan 70 yaşındaki Hasan Yağal'ın iğrençlikleri ortaya saçılmaya devam ediyor. Dede görünen Hasan Yağal hem Müslüme'nin hem de Müslüme'nin abisinin biyolojik babası çıktı. Sapık dede, 13 yaşındaki kendi öz oğluna da istismarda bulunmuş...

MÜSLÜME'NİN ABİSİNİN DE BABASI ÇIKTI

Dede Hasan Yağal'ın DNA örneği ile Müslüme'nin ağabeylerinden birinin DNA örneği yüzde 100 eşleşme sağladı. Böylece Müslüme’nin abisi de dedesinin oğlu olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal gözyaşları içerisinde tüm kan donduran gerçekleri itiraf etmek zorunda kaldı. 

KAYINPEDERİM BANA TECAVÜZ ETTİ, OĞLUM DA ONDAN

Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal'ı sorguya aldı. Anne Yağal, sorguda yıllardır kimseye söyleyemediği bir sırrı açıkladı: "Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu."

BENİ ÖLDÜRMESİNDEN KORKTUĞUM İÇİN AÇIKLAYAMADIM

Anne Sevgi Yağal, gözyaşları içinde ifade vermeye devam etti. Bu gerçeği bugüne kadar kayındeperinin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını söyledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar