İsrail ses yarışmasında 'Türkçe' şoku: 'Akşam olmadan gel'
Filistin'i işgal altında tutan İSRAİL'deki müzik yarışmasına damga vuran Türkçe şarkı! Selami Şahin'in 'Akşam Olmadan Güneş Batmadan Gel' isimli şarkısını seslendiren Gali Ben Shushan isimli genç kadın jürileri büyüledi.

İgal altındaki Filistin topraklarında düzenlenen X Factor isimli müzik yarışmasına katılan Gali Ben Shushan, seslendirdiği Akşam Olmadan Gel şarkısıyla jürileri kendine hayran bıraktı.
Zeynep Avcı'nın O Ses Almanya'da Tan Taşçı'nın Yalan şarkısını söyleyerek gündeme oturmasının ardından bir yarışmada daha Türkçe şarkı söylendi. İsrail'de yayınlanan X Factor yarışmasında söylenen Türkçe şarkı, jürilerin beğenisini topladı.
Yarışmaya katılan Gali Ben Shushan isimli yarışmacı, söz ve müziği Selami Şahin'e ait olan Akşam Olmadan Gel şarkısını seslendirdi. Söylediği şarkıya piyanosuyla eşlik eden Shushan, performansıyla jürilerden tam not aldı.
- Yeniden eskiye
- Eskiden yeniye
- Öne Çıkanlar