BIST9.915,62%2,05
USD32.4551%-0.25
EURO34,7376%-0.67
ALTIN2.437,78%0.06
Dünya

Verdiği sözü tuttu, seçim zaferi sonrası dilini kesti

Hindistan’da bir kadın, desteklediği siyasi partinin seçimi kazanması halinde dilini keseceğine ilişkin verdiği sözü tutarak dilini kesti.

Abone OlGoogle News
04 Mayıs 2021 16:18

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle zor günlerden geçen Hindistan'dan, ülke gündemine bomba gibi düşen ilginç bir haber geldi. Ülkedeki eyalet seçimleri sonuçlandı. Yoğun geçen siyasi yarış sonrası oldukça sıra dışı bir olay yaşandı.

Partinin kazanması halinde dilini kesme sözü verdi

Desteklediği partinin seçimi kazanması durumunda 'dilini kesme' sözü veren kadın, resmi sonuçlar açıklandıktan sonra sözünü tuttu.

Tapınağa alınmayınca kapının önünde kesti

Ülke basınında yer alan habere göre, Vanitha isimli 29 yaşındaki kadın dilini kesti. Dün verdiği sözü yerine getirebilmek için Muthalamman tapınağına giden kadın pandemi kısıtlamaları nedeniyle içeriye giremeyince dilini kapının önünde kesti. Tapınağın merdivenlerinde baygın halde bulunan Vanitha'nın hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

 

Yeniden konuşabilecek

Hastaneden yapılan açıklamada kadının dilinden 1 santimetre kestiği bilgisine yer verildi. Aynı açıklamada yapılan müdahale sonrası kadının yeniden konuşabileceğin de altı çizildi.

Kadının desteklediği parti 159 sandalye kazandı

29 yaşındaki kadının desteklediği DMK ve ortakları eyalet meclisinde 234 üyenin 159 sandalye kazanarak çoğunluk oldu. Bu sonuçlar sonrası Muthuvel Karunanidhi Stalin eyaletin yeni Başbakanı oldu. Stalin 7 Mayıs günü yemin edip görevine başlayacak.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar