BIST9.888,17%1,76
USD32.4873%-0.15
EURO34,9542%-0.05
ALTIN2.455,68%0.80
Dünya

Tel Aviv-İstanbul hattında panik! Telefonlara gelen mesaj ekipleri harekete geçirdi

Anadolujet'in Tel Aviv - İstanbul seferini yapacak olan ve kalkış için pist başına ilerlemeye başlayan uçakta bulunan bazı yolcuların cep telefonlarına farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf gelmesi nedeniyle uçak Ben Gurion Havalimanı'na park yerine geri döndü.

Abone OlGoogle News
10 Mayıs 2022 15:43

Tel Aviv-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapmak için pist başına ilerleyen Anadolujet'e ait uçaktaki bazı yolcuların telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi. Uçak güvenlik nedeniyle Ben Gurion Havalimanı'na park yerine geri döndü.

Kalkışa hazırlanan uçakta panik

Anadolujet'in Tel Aviv - İstanbul seferini yapacak TK-7709 sefer sayılı 165 yolculu uçağı kalkış için pist başına ilerlemeye başladı. Bu sırada iddiaya göre uçakta bulunan bazı yolcuların cep telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi.

Uçağa güvenlik güçleri geldi

Yolcular durumu kabin ekibine söyledi. Kaptan pilot, Ben Gurion Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesiyle irtibata geçerek durumu bildirdi. Uçak, güvenlik nedeniyle park yerine geri döndü. Uçağa güvenlik güçleri geldi. Emniyet güçlerinin uçak içerisindeki kontrollerinin devam ettiği aktarıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar